Максим Шалигін презентує альбом електроакустичної музики в ефірі Радіо «Ісландія»

Обкладинка: Anna Lee

Українсько-нідерландський композитор Максим Шалигін презентує «Лабіринт насолод» — альбом з електроакустичних творів, написаних композитором упродовж останніх 7 років. В Україні офіційний реліз відбудеться у четвер 17 вересня о 21:00 в ефірі онлайн-радіо класичної музики «Ісландія».

У новому альбомі композитор досліджує тему кохання у всіляких її проявах: від ніжного споглядання коханої до дикої пристрасті, що межує з агресією.

«Іноді виникає відчуття польоту, а часом музика тебе вдавлює своїм механістичним натиском у стілець, іноді лякає і потім раптом заворожує. Спектр емоцій від спокуси до божевілля, від ніжної любові до хтивої пожадливості, від гранично тихого і повільного до нестерпно хворобливого і кричущого гучного», – описує концепцію альбому Максим Шалигін.

У «Лабіринті насолод» сплітаються безліч алюзій на жанри електронної та класичної музики, утворюючи абсолютно нові багатошарові звучання і форми. Максим Шалигін постає в альбомі і як виконавець: його голос звучить у всіх треках, крім останнього — «Лабіринту насолод», в якому складну вокальну партію блискуче виконує сопрано Вікторія Вітренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *