У Києві відбудеться третій Bouquet Kyiv Stage. Організатори запровадили нові правила відвідування   «Життя триває!» - новий слоган фестивалю

Культурний центр Дім «Майстер Клас» проведе третій фестиваль Bouquet Kyiv Stage 2020. Свято музики, літератури, візуального мистецтва і театру відбудеться з 20 по 25 серпня у Києві на території «Софії Київської».

Фокус-тема цьогорічного фестивалю отримала назву «Місто майстрів». За задумом організаторів, саме мовою  музики відвідувачі відкриватимуть для себе видатних персон: композиторів, педагогів, диригентів, виконавців.

«Сьогодні Букет – це міський фестиваль. А місто – це не лише архітектурний ландшафт, це, передусім, люди. Саме люди роблять місце таким, яким воно є. Саме люди наповнюють його. Тому надзвичайно важливо говорити про людей, які впливають на простір, змінюють простір і нас у ньому. Взаємозв’язок міста і людей – про це ми хочемо говорити цього року. Саме тому обрали фокус-темою цьогорічного фестивалю “Місто майстрів”», – пояснює Ірина Буданська, одна з організаторок фестивалю.

Окрім музичної програми на фестивалі презентують театральні, візуальні, літературні та дитячі проєкти.

Також організатори впровадили нові правила відвідування подій фестивалю:

  • Обмежена кількість гостей
  • Місця для сидіння з дотриманням дистанції
  • Перебування на подіях фестивалю в масках
  • Регулярна дезінфекція території та температурний скринінг на вході

Про автора

Музичний журналіст, випускник НМАУ ім. П.І. Чайковського (клас професора Н.О. Герасимової-Персидської).

У 2016 році — організатор першого в Україні концерту музики американського композитора українського походження, одного з засновників музичного модернізму у США, Лео Орнстайна (1893-2002).

З травня 2019 року — головний редактор радіо класичної музики «Радіо Ісландія».

У 2019-2021 роках — PR-директор найбільшого в Україні фестивалю класичної музики «Київ Музик Фест».

З червня 2020 року – засновник і шеф-редактор The Claquers – єдиного в Україні регулярного медіа про класичну музику, яке виходить українською та англійською мовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *