Держмистецтв оголосило лауреатів премії імені Ревуцького в 2024 році

Державне агентство з питань мистецтв оголосило лауреатів премії імені Льва Ревуцького. Нагорода присуджується за досягнення у сфері професійного композиторського та виконавського мистецтв.

Переможці:

Номінація «композиторська творчість» — Юрій Пікуш за твори “Концерт для скрипки та оркестру”; “Protean” для флейти, гобоя, кларнета, фагота, арфи та фортепіано; “Be a Cycle” для флейти, скрипки, контрабаса та фортепіано;

 

Номінація «концертно-виконавське мистецтво» — саксофоніст Роман Фотуйма за концертні програми: «Перетинаючи темряву: сучасна українська камерна музика для саксофона і фортепіано», “Sounds of Ukraine and America”, “Una Voce”: українська музика для саксофонів соло»;

Склад комітету з присудження премії: Золтан Алмаші, Антоній Баришевський, Олег Безбородько, Валентина Кузик, Остап Мануляк, Стас Невмержицький, Геннадій Сасько, Назарій Стець.

Усі номінанти: композитори — Юрій Пікуш, Вікторія Шинкаренко; виконавці – Олексій Коноров, Владислав Лисенко, Анастасія Муляр, Гліб Сасько, Катерина Снегірьова, Роман Фотуйма, Максим Шадько.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *