У Німеччині музикант симфонічного оркестру намагався отруїти колег щурячою отрутою

Фото: Norddeutscher Rundfunk

Регіональний суд Ганновера засудив музиканта Симфонічного оркестру Шлезвіг-Гольштейну на шість з половиною років за замах на вбивство. Про це повідомляє Norddeutscher Rundfunk.

Відомо, що у вересні минулого року 62-річний чоловік підмішав щурячу отруту в їжу своєї 93-річної матері, а через три дні він передав страву з отрутою двом колегам. Усі жертви вижили, але страждали від порушень згортання крові, від яких могли померти.

Суд розцінив напад на матір як замах на вбивство, а запропоновану отруту колегам музиканта, як небезпечні тілесні ушкодження. З’ясувалося, що у випадку з матір’ю мотивом було те, що чоловік був у відчаї через стан її здоров’я. У неї, серед іншого, раніше було діагностовано деменцію. Він хотів провчити двох колег-музикантів, оскільки обвинувачений відчував, що над ним все частіше знущаються.

Під час судового процесу 62-річний чоловік неодноразово заявляв про свою невинуватість. Він сказав, що ніколи не хотів вбивати свою матір. Свої стосунки з двома колегами по оркестру він описував як близькі. Проте він страждав від депресії та суїцидальних думок.


Цей текст створено на кошти наших читачів. Ви також можете підтримати нас підпискою на Patreon, або одноразовим переказом коштів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *