Одеський міжнародний конкурс скрипалів оголосив приймання заявок на участь

 

Одеський міжнародний конкурс скрипалів відбудеться з 7 по 13 травня 2021 року. Взяти участь можуть скрипалі будь-яких країн у віці не менше 16 і не більше 28 років на момент відкриття конкурсу (7 травня 2021 року).

Приймання заявок і відеоматеріалів відбіркового туру відкрите до 15 січня 2021 року. Заявку необхідно заповнити на офіційному сайті Конкурсу та надіслати за адресою: info@odesacompetition.com. Імена конкурсантів, які пройшли відбірковий тур, оголосять не пізніше 7 лютого 2021 року.

Цьогорічний Конкурс присвячений 150-річному ювілею видатного педагога Петра Столярського. Перші два тури прийме Одеська національна музична академія імені А. В. Нежданової, а фінал конкурсу відбудеться в Одеській обласній філармонії, в супроводі Національного одеського філармонічного оркестру під керівництвом Хобарта Ерла (США).

Склад журі: Валерій Соколов (Україна, Голова журі), Андрій Бєлов (Німеччина), Давид Вонг (Китай), Олексій Семененко (Україна), Данило Австрія (Німеччина), Андрій Мурза (Україна), Алісса Маргуліс (Німеччина), Хобарт Ерл (США), Діана Тищенко (Німеччина).

За підсумками конкурсу будуть вручені три грошові премії, а також скрипка видатних українських майстрів кремонської школи – Мирослава і Ореста Пуцентели.

Детальніше про умови Одеського міжнародного конкурсу скрипалів можна дізнатися на сайті конкурсу, а також на сторінках в Facebook та Instagram. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *