Німецькі фермери виростили гігантський портрет Бетховена з соняшників, кукурудзи і коноплі

Величезний портрет Людвіга ван Бетховена з’явився на полі в Німеччині. Його створила сім’я баварських фермерів з міста Уттінг-ам-Аммерзєє. Про це в суботу, 18 липня, повідомляє br.de.

Зображення німецького композитора з’явилося на полі, де ростуть соняшники, кукурудза і коноплі. Квіткова композиція присвячена 250-річчю від дня народження композитора.

Відзначається, що фермери, які виростили гігантський портрет, вже понад 20 років захоплюються створенням лабіринтів з рослин. Ідея виростити на поле бетховенський лабіринт прийшла до фермерів навесні. У квітні вони посадили на ділянці різні культури. За допомогою студентів мюнхенського коледжу і GPS-техніки вдалося відтворити величезне зображення Бетховена. Лабіринт буде відкритий для відвідувачів з 16 липня і до кінця вересня цього року.

«Звісно, це вимагає великих зусиль і все це робить не одна людина. Завжди є люди, які допомагають. Звичайно, необхідно стежити за процесом і не забувати про малюнок лабіринту, щоб не зробити лінію там, де її не повинно бути », – поділився фермер Корінн Ернст.

 

Про автора

Музичний журналіст, випускник НМАУ ім. П.І. Чайковського (клас професора Н.О. Герасимової-Персидської).

У 2016 році — організатор першого в Україні концерту музики американського композитора українського походження, одного з засновників музичного модернізму у США, Лео Орнстайна (1893-2002).

З травня 2019 року — головний редактор радіо класичної музики «Радіо Ісландія».

У 2019-2021 роках — PR-директор найбільшого в Україні фестивалю класичної музики «Київ Музик Фест».

З червня 2020 року – засновник і шеф-редактор The Claquers – єдиного в Україні регулярного медіа про класичну музику, яке виходить українською та англійською мовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *