Масові звільнення і мільйонні збитки. Карнегі-хол скасував концерти до 2021 року

Карнегі-хол оголосив про скасування всіх заходів на трьох концертних майданчиках до 7 січня 2021 року, повідомляє пресслужба концертного залу.

«Це було дуже важке рішення для нас, проте безпека артистів, глядачів і персоналу Карнегі-холу має першорядне значення», – сказав Клайв Ґіллінсон, виконавчий і художній керівник установи.

За інформацією The New York Times, збитки концертного майданчика за фінансовий рік, що закінчується 30 червня, складають близько $8 мільйонів. Очікується збільшення дефіциту в наступному році, зокрема від втрати доходів від продажу квитків на $13-14 мільйонів.

Ці втрати будуть частково компенсовані звільненням приблизно 50 з 274 штатних співробітників залу, які ще працювали цієї весни. Ще 80 співробітників звільнили у березні, коли Карнегі-хол закрився на карантин.  Також будуть скорочені зарплати для всіх співробітників, які заробляють понад $75 000 на рік.

За попередньою інформацією, Карнегі-хол планує відкритися 7 січня 2021 року.

Про автора

Музичний журналіст, випускник НМАУ ім. П.І. Чайковського (клас професора Н.О. Герасимової-Персидської).

У 2016 році — організатор першого в Україні концерту музики американського композитора українського походження, одного з засновників музичного модернізму у США, Лео Орнстайна (1893-2002).

З травня 2019 року — головний редактор радіо класичної музики «Радіо Ісландія».

У 2019-2021 роках — PR-директор найбільшого в Україні фестивалю класичної музики «Київ Музик Фест».

З червня 2020 року – засновник і шеф-редактор The Claquers – єдиного в Україні регулярного медіа про класичну музику, яке виходить українською та англійською мовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *