Одеська Академія класичної музики запрошує на майстер-класи з зірками класичної музики Партнерський матеріал

Одеська Академія класичної музики оголосила про майстер-класи для молодих українських скрипалів та віолончелістів, що відбудуться з 25 до 28 березня 2021. Цього року викладачами стануть всесвітньо відомі музиканти — Кирило Трусов (скрипка, Німеччина) та Сантьяго Каньйон Валенсія (віолончель, Колумбія).

За результатами попереднього відбору експерти оберуть 10 талановитих українських музикантів, 5 скрипалів та 5 віолончелістів, що отримають можливість навчатися у зірок класичної музики.

Кожний учасник отримає 3 уроки із викладачами, а також запрошення на завершальний гала-концерт. Найкращий студент за результатами Одеської Академії класичної музики отримає повну стипендію на майстер-класи Tsinandali Festival Academy 2021!

Граничний термін приймання заявок на майстер-класи Одеської Академії класичної музики — 21 лютого 2021 року. Заповнюйте анкету за посиланням.

Зліва направо: Віоріка Дєдікова, Тетяна Бурда, Максим Дєдіков

Одеська Академія класичної музики – новаторський культурно-освітній проєкт, діяльність якого спрямована на створення майбутньої музичної еліти України. Засновники і куратори Академії — Максим і Віоріка Дєдікови, відомі музиканти, керівники благодійного фонду Animato. Президент Академії — Тетяна Бурда, засновниця та співвласниця Invogue Fashion Group.

Головна місія проєкту — надання обдарованим дітям можливості брати участь у майстер-класах від найкращих виконавців класичної музики та видатних педагогів з усього світу.

Учні Академії — талановиті скрипалі та віолончелісти з різних куточків нашої країни. Обов’язкова умова — статус громадянина України.

Одеська Академія класичної музики — це соціальний проєкт з меценатською підтримкою для юних музикантів, він є цілком благодійним. Іншими словами, після проходження відбору, учні отримують повну стипендію на участь в майстер-класах.

Минулого року викладачами Академії були Федір Рудін (скрипка, Австрія) та Едгар Моро (віолончель, Франція). Усім 12 учасникам майстер-класів надали сертифікати активних учасників, а двоє музикантів, що проявили себе найяскравіше протягом двох днів майстер-класів, отримали повну стипендію у Swiss International Music Academy у 2021р.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *